HomeFeaturedFocusVivo Y81 lansat oficial, smartphone ieftin cu notch

Vivo Y81 lansat oficial, smartphone ieftin cu notch

Vivo Y81

Este destul de clar că notch-ul care reprezenta până de curând apanajul telefoanelor high-end, devine o prezență normală. Vivo Y81, proaspăt anunțat oficial, este doar ultima dovadă în această direcție. Este un telefon aflat undeva la limita dintre entry-level și mid-range, însă propune un aspect modern, caracterizat de un display cu marini foarte subțiri și prevăzut cu notch în partea de sus.

Vivo Y81

Ecranul lui Vivo Y81 are o diagonală de 6,22 inchi și o rezoluție de 720 x 1520 pixeli (aspect 19:9). În spatele său avem o combinație de chipset MediaTek Helio P22 (procesor octa-core de 2,0 GHz) cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB (completată de un slot microSD).

La nivel de camere foto, avem un senzor de 13 megapixeli pe spate și unul de 5 megapixeli în partea din față.

Vivo Y81

Un Android 8.1 Oreo și un acumulator cu o capacitate de 3260 mAh completează lista de specificații tehnice care merită evidențiate. Nu există senzor pentru citirea amprentei digitale, acesta este înlocuit de funcția Face Unlock.

Vivo Y81 a fost deja pus în vânzare în anumite piețe din Asia, pentru aproximativ 210 dolari. Însă există informații că ar urma să devină disponibil și pe piețele ceva mai occidentale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep