HomeFeaturedFocusBlackBerry KEY2 intra in oferta Vodafone Romania

BlackBerry KEY2 intra in oferta Vodafone Romania

BlackBerry KEY2
BlackBerry KEY2 intra in oferta Vodafone Romania cu prețuri de la 39 EUR.

Primul terminal mobil BlackBerry KEY2 cu sistem dual camera și Android 8.1 intră în oferta de smartphone-uri a Vodafone România, cu prețuri de la 39 EUR la abonamentul RED 39 până la 649 EUR fără abonament. Smartphone-ul vine cu 6GB RAM, 64 GB pentru stocare, ecran IPS și e construit în jurul platformei Qualcomm SDM660 Snapdragon 660.

Camera foto duală de 12MP oferă o îmbunătățire în ceea ce privește reglarea automată a balansului de alb, auto focus mai rapid și o stabilitate a imaginii mai bună. În ceea ce privește designul, smartphone-ul are un cadru din aluminiu care combină o tastatură inteligentă reproiectată cu un ecran tactil de 4.5 inch, oferind o experiență unică utilizatorului.

Smartphone-ul are Android 8.1 Oreo și o baterie inteligentă de 3500 mAh care învață comportamentul utilizatorului de încărcare și oferă recomandări privind alimentarea. În ceea ce privește aspectul hardware, noul Blackberry are un procesor octa-core, 6GB memorie RAM și 64GB capacitate de stocare.

Așa cum și-a obișnuit fanii, compania canadiană BlackBerry a dotat terminalul cu mai multe opțiuni de securitate de ultimă generație – un exemplu ar fi noul browser de internet Firefox Focus, dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.

Mai multe detalii veți găsi pe site-ul Vodafone.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep