HomeMobileAndroidModul incognito e disponibil pentru YouTube pe Android

Modul incognito e disponibil pentru YouTube pe Android

Modul incognito este disponibil pentru toata lumea în aplicația YouTube de Android și permite activarea unei setări prin care activitatea de YouTube să nu fie urmărită de către Google pentru construirea de reclamă țintită și nici prietenilor cu care sunteți conectați.

Se activează dând clic pe avatar și apoi Turn on incognito. Noul mod de folosire a YouTube ia locul vechii opțiuni Sign out, prin care în principiu se realiza același lucru: se ieșea din zona de monitorizare Google. Să nu ințelegem că Google nu ne mai monitorizează dacă avem incognito pornit, NU, încă mai colectează date despre ce facem, dar nu va mai putea să le folosească pentru crearea de reclame țintite.

Când modul incognito e activ, activitatea din aplicație va fi ștearsă și când ieșiți, veți vedea lista precedentă momentului activării incognito. Acum puteți să faceți căutări pe subiecte despre care nu ați vrea ca lumea și Google să știe că vă interesează.

Însă, acest mod de browsing pe YouTube nu vă ascunde activitatea și de ISP, angajator sau școală, datele transmise și primite fiind în continuare vizibile prin gateway.

Ca să fiți siguri că ați activați incognito, urmăriți să aveți icon-ul cu pălăria neagră și ochelari în partea din dreapta sus, fix lângă butonul search.

Pe moment incognito mode e prezent doar pe YouTube de Android, versiunea de iOS mai având de așteptat până să primească așa ceva. Probabil că nu prea mult.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep