HomeMobileAndroidRecomandare: Windows Mobile Home intr-un shell Android prin Launcher 10

Recomandare: Windows Mobile Home intr-un shell Android prin Launcher 10

Launcher 10
Launcher 10: un shell Android care aduce o interfață Windows 10 Mobile.

Toți fanii Windows Mobile care au fost nevoiți să treacă pe Android s-ar putea să aprecieze shell-ul Launcher 10 care le transformă ecranul telefonului Android într-unul cu Tiles, similar celui din Windows 10 Mobile. Shell-ul e gratuit și la prima vedere arată foarte bine, interfața familiară de pe Windows 10 Mobile poate fi acum adusă pe ecranul principal Android.

Tile-urile sunt acolo, arată bine, însă dacă vreți să fie și animate va fi nevoie să cumpărați aplicația Launcher 10, varianta gratuită nu având această opțiune. M-am jucat puțin cu Launcher 10 și nu e rea deloc, prefer însă Pixel Launcher pentru că ideea de Windows 10 Mobile rămâne pe Lumia 950 XL, aparat pe care îl mai deschid din când în când să îi mai fac un update.

Launcher 10 aduce Live Tiles pe ecranul Android, dar experiența similară Windows 10 Mobile se oprește aici. În sparte rămâne clasicul Android, cu aplicațiile și notificările sale, mai puțin lista de aplicații ce e similară cu cea de pe Windows 10 Mobile.

Screenshot_20180703-212327Screenshot_20180703-212340

Launcher 10 este deja la versiunea 2.1 și acum are Tile-uri transparente, prin care se vede imaginea de fundal.

Mi se pare o soluție interesantă ce merită să fie luată în considerare. Oricum, dacă nu vă place aveți oricând opțiunea Microsoft Launcher sau Pixel Launcher.

Launcher 10 se poate instala din Play Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep