HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Huawei Mate 20 Lite

FOTO: cum arata Huawei Mate 20 Lite

Câteva fotografii oficiale de presă ajunse în atenția opiniei publice ne lasă să vedem destul de clar cum arata Huawei Mate 20 Lite. Este cel mai accesibil membru al viitoarei familii de terminale Mate 20 pe care o pregătește producătorul chinez. Iar imaginile cu el vin la scurt timp de la publicarea unui review de Huawei Mate 10 Lite, material în care am arătat că am rămas cu o impresie foarte bună despre terminal. Așa că am așteptări mari și de la Huawei Mate 20 Lite.

Până una alta avem respectivele fotografii de presă și putem să ne facem o impresie de ordin fizic despre cum arata Huawei Mate 20 Lite. Vedem pe partea din spate un sistem dual camera cu senzorii dispuși vertical, sub care se află centrat și cititorul de amprentă.

Huawei Mate 20 Lite

În față avem un display cu margini foarte subțiri, prevăzut și cu un notch care pare să integreze tot un sistem dual camera. În rest, o construcție apropiată de Mate 10 Lite, care însă pare să fi făcut trecerea la sticlă și pe partea din spate. O să îmi fie dor de metalul albăstrui al lui Huawei Mate 10 Lite.

Există și alte informații despre Huawei Mate 20 Lite, de această dată de natură tehnică, ieșite la iveală în urma unor vizite prin aplicațiile de benchmark. Aceste informații vorbesc despre un chipset proprietar Kirin 710, o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Ecranul pare să aibă o diagonală de 6,3 inchi și o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9).

Nimic nu este sigur, dar deja se văd intențiile celor de la Huawei de a duce mai departe strategia care s-a dovedit câștigătoare și de a genera alternative mai accesibile la terminalele propuse de principalii competitori.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep