HomeFeaturedFocusFOTO: Google Pixel 3 XL fotografiat din toate unghiurile

FOTO: Google Pixel 3 XL fotografiat din toate unghiurile

Google Pixel 3 XL

Cel puțin din punct de vedere fizic, Google Pixel 3 XL chiar nu mai are niciun secret. Telefonul a fost protagonistul unei ședințe foto extrem de ample, care dezvăluie nu doar fiecare colțișor al său, dar și câteva specificații tehnice, precum și conținutul pachetului. Nu ar trebui să ne mire că apar astfel de fotografii, citeam dimineață că cineva încearcă să vândă pe piața neagră un sample de Google Pixel 3 XL cu 2000 de dolari.

Probabil că astfel de unități se plimbă deja prin lume și unora li s-a pierdut urma. Astfel că sunt posibile accidente de genul ăsta, mai mult sau mai puțin intenționate.

Revenind la Google Pixel 3 XL, înainte să vă las cu fotografiile, vă spun doar că se confirmă acumulatorul de 3430 mAh și rezoluția de 1440 x 2960 pixeli a ecranului său prevăzut cu notch. La fel și chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845 și prezența unui singur senzor foto pe spate (din nefericire). Restul sunt încă speculații, așa că rămânem la poze și la detaliile de ordin fizic.

În link-ul sursă găsiți foarte frumos ordonate inclusiv câteva sample-uri de fotografii realizate cu camera lui Google Pixel 3 XL, precum și mai multe poze cu subiectul nostru.

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep