HomeFeaturedFocusOppo Realme 2 prezentat oficial, raport pret/specificatii foarte atractiv

Oppo Realme 2 prezentat oficial, raport pret/specificatii foarte atractiv

Oppo Realme 2

Oppo Realme 2 a fost anunțat oficial și pare că demonstrează destul de clar că Oppo a împrumutat puțin din strategia Xiaomi și încearcă să le ofere potențialilor clienți un raport preț/specificații cât mai atractiv. Avem un terminal cu aspect modern, cu o configurație deloc de neglijat și cu un preț care îl transformă într-un candidat serios în ochii celor care doresc un terminal care să se încadreze într-un buget foarte clar. În plus, Oppo devine tot mai ușor de accesat de pe piețele occidentale și ăsta este clar un factor care a contribuit din plin la ascensiunea acestui brand.

Oppo Realme 2 este construit în jurul unui display alungit, cu margini foarte subțiri și cu notch în partea de sus, care conferă telefonului un look modern. Este un ecran de 6,2 inchi și rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli). Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 450 cu procesor octa-core, în timp ce la nivel de memorii se disting două variante. Una cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli (f/2.2) și unul de 2 megapixeli (f/2.4). Tot pe spatele lui Oppo Realme 2 se găsește și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Una dintre trăsăturile sale care îl evidențiază este acumulatorul cu o capacitate de 4320 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă și care, cu ajutorul funcției AI Power Management pare capabil să ofere o autonomie cu mult peste medie. Sistemul de operare este Android 8.1 Oreo.

Așa cum spuneam, Oppo Realme 2 are un preț foarte bun. Versiunea 3 GB + 32 GB costă aproximativ 110 euro, în timp ce varianta cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB are un preț de circa 130 euro. Deocamdată nu sunt vești despre disponibilitatea sa pe piețele occidentale, însă în Asia va fi pus în vânzare încă de săptămâna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep