HomeMobileAndroidSamsung Galaxy Note9 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy Note9 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy Note9

Noul flagship al producătorului coreean, modelul Samsung Galaxy Note9, a fost prezentat oficial aseara. Unii s-au arătat ușor deranjați de diferențele mult prea mici față de generația anterioară, mai ales la nivel de design, însă, la o privire mai amănunțită, se pot vedea câteva diferențe importante, acolo unde era nevoie. Samsung pare să își fi făcut bine treaba și cu acest smartphone și așteaptă o gură mare de oxigen din partea lui, vizibilă în cifrele de vânzări.

Samsung Galaxy Note9

Din punct de vedere hardware nu au fost mari surprize, lucrurile se știau deja din leak-uri. Samsung Galaxy Note9 este construit în jurul unui display Super Amoled de 6,4 inchi și 1440 x 2960 pixeli (aspect 18,5:9), în spatele căruia pulsează unul dintre cele două chipset-uri Exynos 9810 sau Qualcomm Snapdragon 845. În Europa, ca de obicei, vom avea versiunea cu Exynos.

La nivel de memorii, Samsung Galaxy Note9 propune două variante. Una cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă și una mai puternică, cu 8 GB de memorie RAM și 512 GB capacitate internă de stocare.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus din doi senzori de 12 megapixeli (12 MP, f/1.5-2.4, 26mm, 1/2.55″, 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS + 12 MP, f/2.4, 52mm, 1/3.6″, 1µm, AF, OIS, 2x optical zoom). Practic același sistem de pe Galaxy S9+. Tot pe spate, sub sistemul dual camera, poziționat central, este senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Camera foto frontală de pe Samsung Galaxy Note9 este de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy Note9

Capacitatea acumulatorului a crescut la 4000 mAh (oferă suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless), certificarea IP68 s-a păstrat, iar S Pen-ul a primit funcții noi. Mi se pare foarte interesantă cea de declanșator pentru camera foto, via Bluetooth, care funcționează de la distanțe de până la 10 metri. S Pen-ul are și un acumulator integrat, cu o autonomie de până la 30 de minute, capabil să se încarce în doar 40 de secunde în momentul în care este introdus în locașul său.

Pentru că este un telefon pe care Samsung îl adresează mediului business în principal, Samsung Galaxy Note9 are un mod DeX special, care se declanșează atunci când este conectat cablul într-un HDMI extern (monitor). Telefonul se poate transforma în acel moment în tastatură sau trackball.

Gama de culori pentru Samsung Galaxy Note9 este formată din versiuni Ocean Blue, Midnight Black, Lavender Purple și Metallic Copper.

La nivel de prețuri, Samsung Galaxy Note9 costă 999 dolari în varianta cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB și 1250 dolari în versiunea 8 GB/512 GB.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep