HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Watch disponibil pentru precomanda la Orange

Samsung Galaxy Watch disponibil pentru precomanda la Orange

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch e disponibil pentru precomandă și vine în trei culori

Începând cu data de 20 august Samsung Galaxy Watch poate să fie comandat la Orange, cu prețuri de la 319 EUR, urmând ca livrările să înceapă din 7 septembrie. Galaxy Watch este cea mai recentă versiune a ceasului smart produs de Samsung, odată cu lansarea de la începutul lunii am asistat și la o schimbare de nume, din Gear în Galaxy Watch.

Galaxy Watch vine în două dimensiuni – unul cu cadran de 42 mm pe Midgnight Black și Rose Gold, respectiv 46 e mm în varianta Silver. Noul model Watch vine cu un consum mai bun de energie, rezistență la apă de până la 5 ATM și poate monitoriza 39 de activități sportive (acestea sunt detectate automat), plus monitorizarea ritmului cardiac.

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch: beneficiază de posibilitatea de schimbare a temelor pentru ceas.

Samsung Galaxy Watch se poate încărca wireless, împreună cu Galaxy Note 9, pe standul dedicat.

”Galaxy Watch monitorizează starea de sănătate, oferind utilizatorilor informaţii detaliate despre ritmul cardiac și calorii, dar şi informaţii despre activitatea din timpul somnului, creând un jurnal ce include cele 4 cicluri ale somnului. De asemenea, monitorizează nivelul de stres pentru a te ajuta să îl reduci prin respirație ghidată.”

Ceasul smart poate fi achiziționat și în rate, direct pe factura Orange, cu prețuri de la 14 EUR/lună pentru varianta 42 mm și 15 EUR/lună pentru cea de 46 EUR. Iar cine face precomandă până pe 6 septembrie primește gratuit încărcătorul wireless.

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch are senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac.

Imediat ce va fi disponibil pentru testare o să vă oferi mai multe detalii despre el – la cum arată, pare să fie o alegere interesantă.

Pentru mai multe detalii accesați:  https://oran.ge/SamsungGalaxyWatch

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep