HomeEvenimenteCum urmariti live lansarea Huawei Mate 20 de astazi

Cum urmariti live lansarea Huawei Mate 20 de astazi

Probabil că știți că data de 16 octombrie este probabil cea mai așteptată a acestui final de an, momentul în care Huawei ne-a promis că o să ne uimească și va prezenta vârful său de gamă, adică seria Huawei Mate 20.

Evenimentul va începe la 15:30 ora României și va putea fi urmări live de cei interesați. Va fi momentul în care o să ne lămurim dacă telefonul cu trei camere principale va fi Mate 20 sau varianta Pro și care va fi momentul în care îl vom putea avea pe piață.

Cel mai probabil vă vom vedea prezentarea a două modele: Mate 20 și Mate 20 Pro, venite să țină piept seriei Galaxy Note 9, Pixel 3 XL. Ne așteptăm vă vedem aparate de dimensiuni mai mari, poate chiar 6.9 inci după cum spun zvonurile. Mai jos avem imagini cu modelul cu trei camere pentru care știm că există și senzor de amprentă pus direct în ecran.

Mai sunt și alte chestii interesante legate de Mate 20, inclusiv posibilitatea de încărcare wireless în două direcții: adică direct dintr-un încărcător și dacă e cazul, de la un telefon la altul- o treabă chiar interesantă dacă ne gândim bine.

Nu mai este mult și aflăm toate detaliile așa că de la ora 15:30 deschideți stream-ul video de mai jos:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep