HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Nokia 8.1

Cateva detalii despre Nokia 8.1

Nokia 8.1

Un Nokia 8.1 a trecut prin Geekbench și, așa cum se întâmplă de obicei atunci când un terminal este testat în aplicațiile de benchmark, a lăsat câteva urme pe acolo. Suficiente încât cei pasionați de industria de smartphone, sau cei care încă sunt fani Nokia (un brand aflat clar pe un trend ascendent pe piața de Androide) să poată să își facă o primă impresie despre viitorul Nokia 8.1.

Avem detalii foarte clare din Geekbench despre o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 710, cu o memorie RAM de 4 GB. Plus noua versiune a sistemului de operare, Android 9.0 Pie, direct din cutie. Așa că se configurează un nou mid-range, probabil ceva mai mare ca dimensiune decât Nokia 7.1 Plus, care va funcționa pe aceeași structură hardware.

Îndrăznesc să speculez că Nokia 8.1 va fi superior la nivel de abilități foto, în comparație cu fratele său menționat mai sus, dar și că va avea și o versiune cu mai multă memorie RAM. Este doar o bănuială de-a mea, probabil că lucrurile se vor limpezi pe măsură ce ne apropiem de o posibilă lansare oficială. Nokia nu prea a știut să țină secrete caracteristicile telefoanelor pe care urmează să le anunțe oficial și nici nu cred că și-a propus acest lucru.

Oricum ar fi, pe mine mă bucură ritmul cu care Nokia pregătește noi terminale pe piața de Androide, semn că vrea să ajungă la cât mai multe categorii de consumatori. Este o strategie sănătoase, de companie mare.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep