HomeFeaturedFocusMontblanc Summit 2 este primul smart watch cu Snapdragon Wear 3100

Montblanc Summit 2 este primul smart watch cu Snapdragon Wear 3100

Primul smart watch cu cipset-ul Qualcomm Snapdragon Wear 3100 este Montblanc Summit 2, disponibil deja la un preț începând cu 995 USD.

Ceasul este remarcabil atât ca design: un carcasă clasică din metal, curea detașabilă (inclusiv modele de piele) plus un set de teme care mimează ceasurile analogice Montblanc și bineînțeles cea mai nouă versiune de Wear OS.

Montblanc Summit 2 este un ceas smart rezistent la apă, are 8 GB pentru stocare, GPS și NFC, butoane programabile și un ecran de 42 mm.

Datorită noului cipset Snapdragon Wear 3100 ceasul Summit 2 anunță o autonomie de o săptămână (asta dacă îl folosiți doar ca ceas și fără niciun fel de element smart), chestie ce este remarcabilă pentru un ceas cu Wear OS. Pe ceas se regăsește și o aplicație de fitness, Montblanc Running Coach.

În condiții de utilizare ”normală”, adică cu toate elementele smart active, Montblanc Summit 2 ar trebui să aibă o autonomie de două zile, mai apropiată de realitate.

Sunt disponibile patru modele pentru carcasă (aluminiu în trei variante și titan) plus curele de piele, nylon și sport, la un preț de 130 USD fiecare.

Modelele cu carcasă de oțel sunt deja disponibile pentru livrare dacă sunt comandate direct de pe site, cel de titan nu este încă disponibil. Asta dacă aveți 1000+ USD pe care sunteți dispuși să îi dați pe un astfel de ceas.

Trebuie să recunosc că ceasul arată foarte bine, mai ales cu fețele care imită ceasurile analogice Montblanc însă prețul îl face să fie atractiv doar pentru pasionați și cunoscători.

via Montblanc

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep