HomeFeaturedFocusNokia 7.1 Plus a fost prezentat oficial

Nokia 7.1 Plus a fost prezentat oficial

Nokia 7.1 Plus

Nokia 7.1 Plus a văzul lumina zilei la modul oficial și se constituie într-o dovadă în plus că finlandezii de la HMD Global fac o treabă destul de bună pe piața de smartphone și au un potențial de creștere spectaculos. Modelul 7.1 Plus propune o listă de specificații chiar decente, la un preț competitiv, așa că segmentul mid-range începe să arate tot mai bine.

Nokia 7.1 Plus

Nokia 7.1 Plus este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 710 (procesor octa-core de până la 2,2 GHz, Gold), ce poate fi asortat în două combinații de memorie: 4 GB de RAM cu memorie internă de 64 GB sau memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Între ele, găsim și varianta de compromis, cu 6 GB de RAM și 64 GB memorie internă. Ecranul este un IPS de 6,18 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9), prevăzut în partea de sus cu notch, pentru un aspect modern.

La nivel de abilități foto, Nokia 7.1 Plus se mândrește cu lentilele Zeiss la sistemul dual de pe spatele telefonului, compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli (f/1.8, 1/2.55″, 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS) și unul secundar de 13 megapixeli. Camera foto frontală este de 20 megapixeli. Tot pe partea din spate se mai găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh și suport pentru încărcare rapidă (18W), un sistem de operare 8.1 Oreo cu promisiune de update la Android 9.0 Pie, abilitățile dual-SIM și construcția unibody din aluminiu special sunt caracteristicile care merită evidențiate.

Nokia 7.1 Plus

Nokia 7.1 Plus va fi deocamdată lansat în China, cu numele de Nokia X7. Prețurile încep de la aproximativ 240 dolari și se duc până la 360 dolari. Așteptăm și disponibilitatea europeană.

via NokiaPowerUser

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep