HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: incarcator auto Baseus Shake-head cu display

RECOMANDARE: incarcator auto Baseus Shake-head cu display

incarcator auto Baseus

Printre dispozitivele pe care cei de la MobileDirect ni le-au trimis spre testare, am găsit și un incarcator auto Baseus Shake-head cu display. Un produs interesant, cu un soi de cap mobil, care se poate mișca într-un unghi destul de generos, în toate direcțiile, pentru a fi orientat astfel încât să încurce cât mai puțin în timpul condusului. Poate părea ceva banal, însă la unele vehicule priza de brichetă este plasată în dreptul schimbătorului și o cursă ceva mai lungă a acestuia ar putea încurca.

incarcator auto Baseus

Baseus Shake-head cu display poate adapta două cabluri USB pentru a încărca simultan două dispozitive, cu până la 2,4 A fiecare. Este un motiv în plus pentru a orienta încărcătorul într-o direcție care să deranjeze cât mai puțin. În plus, acesta este prevăzut și cu un mic display pe care este afișat amperajul din timpul încărcării, dar și voltajul bateriei.

incarcator auto Baseus

Mi-a plăcut modelul testat de noi și pentru culoarea sa aurie, care parcă s-a potrivit la fix cu cremul bordului.

incarcator auto Baseus

Evident, este doar o recomandare din mulțimea de suporți auto, huse de protecție și alte accesorii pentru aproape orice model de smartphone pe care le puteți găsi pe site-ul MobileDirect.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep