HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A6s trece pe la TENAA, pare aproape de lansarea oficiala

Samsung Galaxy A6s trece pe la TENAA, pare aproape de lansarea oficiala

Samsung Galaxy A6s

Un nou terminal pare destul de aproape de momentul anunțului oficial. Samsung Galaxy A6s a fost certificat în scopul vânzării pe piețele asiatice de TENAA și o astfel de vizită se lasă de obicei cu listarea configurației complete a telefonului. S-a întâmplat și acum, așa că nu mai sunt secrete legate de acest smartphone care, dacă ajunge și pe piețele ceva mai occidentale, mai ales în Europa, are șanse mari să facă o figură frumoasă în ofertele operatorilor, acolo unde terminalele Samsung se bucură de obicei de subvenții destul de atractive.

Samsung Galaxy A6s

Samsung Galaxy A6s pare să aibă o construcție ușor atipică, cu un display LCD de 5,99 inchi, rezoluție 2160 x 1080 și aspect 18:9. În spatele acestuia va ticăi un chipset cu procesor octa-core de 2,2 GHz, probabil Exynos 7885, ajutat de o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare va fi de 64 GB sau de 128 GB.

Pe spate se vede un sistem dual camera (12 MP + 12 MP), dar și un senzor pentru citirea amprentei digitale, de formă ovală, atipică pentru Samsung. Camera foto frontală este de 5 megapixeli. Cam acestea sunt detaliile care se cunosc până la acest moment despre Samsung Galaxy A6s, pe care cred că îl vom vedea listat cât de curând.

via DroidHolic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep