HomeFeaturedFocusZTE nubia X prezentat oficial, smartphone cu doua ecrane

ZTE nubia X prezentat oficial, smartphone cu doua ecrane

ZTE nubia X

Am mai vorbit despre el, dar acum a avut parte de lansarea oficială. ZTE nubia X este terminalul echipat cu două display-uri, fără îndoială trăsătura sa principală și în același timp argumentul de vânzare. De parcă nu ar fi fost suficient, este dotat și cu două cititoare pentru amprentă, astfel încât indiferent de poziția de utilizare, deblocarea sa să se facă cât mai facil.

ZTE nubia X

În ciuda acestei echipări total atipice, ZTE nubia X reușește să arate foarte bine. Are un screen-to-body ratio de 93,6% pentru ecranul principal, ceea ce se traduce în margini extrem de subțiri, care nu sunt deranjate de niciun fel de notch. Ecranul principal, cel mare, frontal, este un LCD de 6,26 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9). Cel de pe spate, cel de-al doilea display, este un OLED de 5,1 inchi și rezoluție mai mică, de 1520 x 720 pixeli, cu același aspect 19:9.

Deși ar fi fost de așteptat în cazul unui asemenea setup să avem senzori de amprentă integrați în display (măcar unul), cele două cititoare de amprentă sunt integrate în două butoane hardware laterale, poziționate de-o parte și de cealaltă a telefonului, pentru a nu afecta obișnuința de utilizare în momentul întoarcerii telefonului pentru cel de-al doilea display. De asemenea, ele au și rol de navigare în meniurile lui ZTE nubia X.

ZTE nubia X

La nivel hardware, terminalul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 845, ajutat de o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB, 128 GB sau 256 GB. Nu există slot microSD.

Există un singur sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli (f/1.8) și unul secundar de 24 megapixeli (f/1.7). Nu avem cameră foto frontală, pentru că selfie-urile pot fi încadrate perfect cu ajutorul display-ului secundar.

Un acumulator de 3800 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un Android 8.1 Oreo cu Nubia 6.0.2 UI peste el formează lista cu detalii care merită evidențiate.

Prețurile pentru ZTE nubia X mi se par foarte atractive. Pornesc de la 470 dolari pentru versiunea cu 6 GB de RAM și 64 GB memorie internă și ajung până la 600 dolari pentru cea de top, cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB capacitate de stocare internă. Frumos!

via Nubia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep