Din luna decembrie 2018 abonații Orange România pot cumpăra jocuri și aplicații din App Store cu plata în facura Orange.

Și o veste interesantă pentru mulți dintre cei ce încă nu au folosit serviciile cu plată din App Store: începând cu luna decembrie 2018 clienţii Orange România, posesori de iPhone, iPad sau MacBook vor putea să cumpere jocuri şi aplicaţii din App Store folosind factura Orange.

Astfel, abonaţii Orange se vor bucura de o modalitate rapidă, simplă şi sigură de plată a serviciilor Apple. Aceştia au acum o soluţie alternativă pentru achiziţia de servicii şi conţinut din App Store. Facturarea se va realiza direct către numărul posesorului de abonament, costurile serviciilor regăsindu-se pe factura Orange.

Noul serviciu oferit în parteneriat cu Apple se alătură demersurilor Orange de a oferi clienţilor săi servicii variate şi complete dar şi cele mai noi device-uri în cea mai mare reţea 4G din România și este disponibil pentru abonații Orange.

Pentru activare sunt necesari mai mulți pași ce trebuie urmați pe dispozitivul Apple pentru care se dorește plata în abonament:

  • Pasul 1: Pe telefonul sau tableta ta Apple intră în Setări, apoi in iTunes și App Store. Selectează Apple ID-ul tău apoi „Afișați ID-ul Apple”
  • Pasul 2: Alege “Informații de plată” apoi „Telefon Mobil”. 
  • Pasul 3: Introdu numărul de telefon, codul de sigurantă primit prin SMS, apoi datele personale
Pașii ce trebuie urmați pentru activarea plății în abonament pentru produsele din App Store.

Opțiunea funcționează și pentru cei ce au un dispozitiv Macbook:

  • Pasul 1: Intră în iTunes la „Cont”, apoi „Afișează contul meu” și te loghezi cu ID-ul tău Apple.
  • Pasul 2: Alege “Edit » la secțiunea “Payment Information”
  • Pasul 3: Selectează Mobile Phone ca metodă de plată și introdu numărul de telefon, codul de siguranță primit prin SMS, apoi datele personale.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina dedicată pe site-ul Orange.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here