HomeFeaturedFocusVideo: cum rezista Asus ROG la zgarieturi si indoiri

Video: cum rezista Asus ROG la zgarieturi si indoiri

Cat de bine rezista Asus ROG la zgarieturi si indoiri? Vedeți în materialul video de mai jos.

ASUS a decis să intre și pe nișa telefoanelor de gaming în încercarea de a revigora cumva vânzările de pe piața telefoanelor mobile, mai ales că în zona de flagship-uri a fost mereu cu un pas în urma celorlați competitori. ROG beneficiază de o configurație hardware foarte bună, dar cum se comportă el la o utilizare îndelungată și la posibilele scăpări/zgărieri.

Canalul de YouTube JerryRigEverything ne-a obișnuit cu materiale interesante în acest sens, iar cel despre Asus ROG ne răspunde la multe întrebări. Pe scurt, smartphone-ul se descurcă chiar foarte bine:

Practic testul constă în zgărierea ecranului cu un cutter, arderea lui cu o brichetă și în final testul de îndoire, inventat după scandalul bendgate al Apple. Fiind vorba despre un display protecjat cu Gorilla Glass și o carcasă metalică, Asus ROG rezistă binișor. Ce vedem interesant este faptul că sistemul de răcire are bucăți de plastic, acest lucru făcându-l practic să nu aibă nicio valoare.

Una peste alta Asus ROG iese bine de pe urma testului, așa că dacă nu știați pe ce să dați o căruță de bani, ROG pare să fie un candidat ce nu ar trebui să se strice ușor.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep