HomeFeaturedFocusVIDEO: scurt metraj artistic filmat in totalitate cu iPhone XS

VIDEO: scurt metraj artistic filmat in totalitate cu iPhone XS

scurt metraj iPhone XS

Faptul că este publicat de Apple, lucru care induce o oarecare relație (inlcusiv de sponsorizare) cu realizatorul acestui scurt metraj, nu ar trebui să știrbească din meritele acestui clip. Mă refer aici mai ales la cele artistice, dar și la cele tehnice. Din setările YouTube se poate alege rezoluția 1080p și filmul văzut în full screen chiar are o imagine foarte bună.

Filmul este realizat de regizorul chinez Jia Zhangke și face referire la relația dintre părinți și copii. A fost filmat în totalitate folosind un iPhone XS. Evident, mai există două materiale conexe, în care respectivul regizor laudă capacitățile tehnice ale terminalului, dar acestea sunt mai puțin importante. Rămânem la partea artistică!

Iar pentru fanii Androidelor, care cred că orice flagship de la Huawei sau Samsung s-ar fi descurcat la fel de bine, trebuie să specific doar că meritul celor de la Apple este că au avut această idee și au și pus-o în practică. Este legată și de o sărbătoare tradițională din China și cred că face parte din seria de eforturi pe care Apple le face pentru a intra pe sub pielea consumatorilor chinezi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep