HomeFeaturedFocusArchos Diamond prezentat oficial, sistem pop-up si senzor de amprenta integrat in...

Archos Diamond prezentat oficial, sistem pop-up si senzor de amprenta integrat in ecran

Archos Diamond

În timp ce unii simplifică sistemul de denumiri (vezi Sony), alții parcă încearcă în mod intenționat să îl complice. Archos Diamond este cel mai recent terminal anunțat de compania franceză, care însă reia numele unui telefon mai vechi, cu care nu prea există nicio legătură.

Ceea ce contează însă mai mult este că Archos Diamond este un mid-range cu un aspect chiar modern. Așa cum o spune titlul acestui material, un sistem de tip pop-up care ascunde camera foto frontală și un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în display converg înspre un ecran care să ocupe cât mai mult din suprafața frontală a telefonului. Ecran AMOLED de 6,39 inchi și 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9).

Archos Diamond

Acesta ascunde un chipset MediaTek Helio P70, combinat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și slot pentru microSD.

Pe spate telefonul are un sistem dual camera cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli, de adâncime. Camera frontală este de 8 megapixeli.

Archos Diamond are un acumulator de 3400 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (18W Pump Express) și este echipat cu Android 9 Pie. Poate cel mai important, are un preț de vânzare de 299 euro și este disponibil în Europa. Raportul preț specificații nu este chiar rău.

via Archos

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep