HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Moto Z4 Play

Cateva detalii tehnice despre Moto Z4 Play

Moto Z4 Play

Unul dintre telefoanele destul de interesante pe segmentul de mid-rage care urmează să apară oficial este Moto Z4 Play. Nu chiar în viitorul apropiat, ci mai degrabă undeva în vară. Chiar și așa, Moto Z4 Play atrage în primul rând prin compatibilitatea sa cu seria de accesorii Moto Mods.

Apoi, este un mid-range care integrează câteva caracteristici care au reprezentat până mai ieri apanajul vârfurilor de gamă. Mă refer aici în primul rând la un display cu un notch foarte mic, în formă de picătură și cu margini foarte înguste. Ecran care ar putea să integreze senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Se spune că pe partea din spate vom avea un singur senzor foto, dar unul de 48 megapixeli. Altă trăsătură care, dacă se va dovedi adevărată, va reprezenta un argument de vânzare în momentul lansării oficiale.

Moto Z4 Play va fi construit în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 675 (unul care deși nu a apărut încă oficial integrat în vreun terminal, se pare că are rezultate surprinzătoare în aplicațiile de benchmark). Și va fi echipat cu un display Super AMOLED de 6,2 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Acumulatorul va avea și el o capacitate peste medie, de 3600 mAh.

Telefonul arată bine chiar și la prețul zvonit de aproximativ 600 dolari. Dar prefer să aștept să se apropie momentul lansării oficiale și să avem mai multe informații despre configurația sa înainte să ne entuziasmăm prea intens.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep