HomeFeaturedFocusHTC 5G Hub este un hotspot 5G, un dispozitiv entertainment bazat pe...

HTC 5G Hub este un hotspot 5G, un dispozitiv entertainment bazat pe Android și o baterie externa

HTC 5G, un hub mobil inteligent 5G
dedicat, primul de acest tip, care impune vitezele rapide ale viitorului.

HTC a prezentat la MWC 2019 un nou produs interesant HTC 5G: o combinație de hotspot 5G, sistem entertainment bazat pe Android și o baterie externă, combinate într-un singur dispozitiv. Scopul principal este acela de a oferi conectivitate 5G pentru 20 de utilizatori, având o baterie inclusă (7660 mAh) ce îi permite un grad ridicat de mobilitate.

HTC 5G Hub are și un display de 5 inci, 720 x 1280 pixeli.

Are și un display de 5 inci (doar 720 x 1280 pixeli) care îl transformă într-un smart hub, similar cu Google Home sau Echo Show. Merge cu Android 9 Pie și permite streaming video și audio, inclusiv cu opțiuni de conectare via HDMI pe un TV sau monitor.

Ideea din spatele HTC 5G Hub este să fie un aparat care să poată fi luat ușor pe oriunde și care să fie folosit pentru conectivitate și multimedia. Pentru funcția din urmă are port USB Type-C și un slot microSD cu care să poată citi conținutul de pe surse de stocare externe. Mai are și suport pentru 802.11 AD Wi-Fi și ulterior Wi-Fi 6, odată ce va fi gata.

Platforma folosită este Qualcomm Snapdragon 855 cu 4GB RAM și 32GB pentru stocare.

Din păcate HTC nu a anunțat încă prețul, iar numărul de parteneri pentru Europa este încă limitat – gândiți-vă că e conceput pentru 5G, rețea pe care deocamdată nu are încă nimeni implementată complet. Probabil și din cauza asta HTC nu se grăbește să dea detalii despre preț și disponibilitate, odată ce 5G va deveni oficial pe un număr mare de piețe și HTC 5G va ajunge acolo – cel puțin asta e ideea.

via HTC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep