HomeFeaturedFocusLenovo Tab V7 lansat oficial, un phablet interesant

Lenovo Tab V7 lansat oficial, un phablet interesant

Lenovo Tab V7

Destul am discutat astăzi despre flagship-uri, a fost o zi aglomerată la MWC. De această dată vă propun un produs dintr-o altă categorie. Un phablet veritabil, un telefon cu dimensiune de tabletă. Faceți cunoștință cu Lenovo Tab V7, un dispozitiv prin care producătorul chinez dorește să vină cu un ecran mare la un preț accesibil și să ofere și toate funcționalitățile pe care le are un smartphone. Mie mi se pare o combinație care ar putea să aibă ceva succes.

Lenovo Tab V7

Lenovo Tab V7 are două specificații care contează enorm. Un display IPS de 6,9 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (fullHD+) și un acumulator de 5180 mAh. Cu alte cuvine, un dispozitiv dedicat în primul rând consumatorilor de conținut multimedia. Dar care oferă și suprt dual-SIM, pentru a fi suficient în orice scenariu.

Terminalul se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 450 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 inchi, care poate fi extinsă prin microSD cu încă 128 GB. Nimic spectaculos, dar o configurație care răspunde cu brio cerințelor unui utilizator mediu de Android.

Lucrurile rămân la fel de simple și în zona de fotografie. O cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli sunt grăitoare în acest sens. Sistemul de operare este un Android 9 Pie curat. Mai importante sunt difuzoarele stereo cu suport pentru Dolby Audio, care vin în completarea experienței multimedia.

Lenovo Tab V7 va fi disponibil inclusiv în Europa, începând cu luna aprilie, la un preț de 249 euro.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep