HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S5e, tableta mid-range cu ecran AMOLED prezentata oficial

Samsung Galaxy Tab S5e, tableta mid-range cu ecran AMOLED prezentata oficial

Samsung Galaxy Tab S5e

Cu tot publicul atent pe segmentul de smartphone, în perpectiva apropiatului Mobile World Congress, producătorul coreean aruncă pe piață o tabletă mid-range destul de interesantă prin prisma prețului său. Mă rog, este cam mult spus că o aruncă pe piață, pentru că Samsung Galaxy Tab S5e a fost prezentată oficial, dar va fi disponibilă de-abia după jumătatea lunii martie, cu livrare la începutul lui aprilie. Va avea un preț de 420 euro (480 euro pentru versiunea LTE) valabil pentru piețele din Europa și, cred eu, pentru banii ceruți are destul de multe de oferit.

Samsung Galaxy Tab S5e este construită în jurul unui ecran Super AMOLED de 10,5 inchi, cu rezoluție 2560 x 1600 pixeli (aspect 16:10). Are o grosime de doar 5,5 milimetri și arată destul de bine cu marginile sale subțiri. În spatele ecranului ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 670, care se poate împerechea cu două opțiuni de memorie: 4 GB de RAM cu 64 GB memorie internă sau 6 GB de RAM cu stocare de 128 GB.

Samsung Galaxy Tab S5e

Sistemul de operare este un Android Pie cu One UI peste el. Noua interfață de la Samsung cu care încă încerc să mă obișnuiesc pe un Galaxy S9+.

Samsung Galaxy Tab S5e are și un senzor pentru citirea amprentei digitale, integrat în butonul fizic (home), știe și recunoaștere facială, are o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Are un acumulator de 7040 mAh și patru difuzoare (se pare că este orientată spre consumul de conținut multimedia). Microfoanele sensibile și la distanță oferă suport pentru Bixby.

La capitolul accesorii, este notabilă o husă de tip cover care oferă și o tastatură și care odată conectată induce o experiență de tip Samsung DeX.

Una peste alta, îmi place cum sună Samsung Galaxy Tab S5e și chiar mi-ar plăcea să mă și joc cu o astfel de tabeltă mid-range spre high-end. Da, mă număr printre cei (tot mai puțini) care cred că tabletele Android încă mai au o utilitate.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep