HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A70

Cateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70

Se pare că seria Galaxy A de la Samsung, în noua sa configurație, devine din ce în ce mai bogată, semn că în afară de sistemul de denumiri politica producătorului coreean a rămas aceeași. Pe de altă parte, nu doar Samsung aglomerează segmentul de mid-range cu tot mai multe terminale, așa că, cel puțin în teorie, abundența de opțiuni și acest duel indirect între Samsung și Huawei, avantajează consumatorul final. În teorie!

Samsung Galaxy A70

Se pare că în familia Galaxy A își va face apariția și un Samsung Galaxy A70. Și se va întâmpla destul de curând, pentru că terminalul tocmai a trecut pe la TENAA, pentru a fi certificat în scopul vânzării pe teritoriul Chinei. Ca de obicei, astfel de vizite se lasă cu apariția unor detalii tehnice pe care opinia publică și media de specialitate nu le scapă.

Samsung Galaxy A70 va avea un display Super AMOLED de 6,7 inchi, cu un notch în formă de U în partea de sus (acel Infinity-U Display, cum îl numește Samsung), care va integra și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Pe spate se distinge un sistem foto format din trei camere, despre care nu se cunosc detalii. Vedem de aslemenea un aspect metalic, care pare să aibă un oarecare model în el. S-ar putea să fie doar o impresie (fotografiile publicate de TENAA au mereu o calitate slabă) și construcția să fie totuși din sticlă.

Mai știm că acumulatorul lui Samsung Galaxy A70 va avea o capacitate de 4400 mAh, suficientă pentru nevoile unui utilizator mediu de Android.

Peisajul este încă incomplet, însă dacă apar detalii suplimentare vom reveni asupra subiectului.

via GSM Arena   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep