HomeFeaturedFocusHuawei P smart+ 2019 prezentat oficial fara prea mult tam-tam

Huawei P smart+ 2019 prezentat oficial fara prea mult tam-tam

Huawei P smart+ 2019

Practic a fost listat pe site-urile oficiale ale producătorului chinez. Iar decizia de a nu trâmbița prea tare apariția oficială a lui Huawei P smart+ 2019 cred că nu este una greșită. Telefonul are o configurație destul de apropiată de a unui model Huawei deja existent pe piață, așa că nu aduce prea multe noutăți încât să merite un eveniment dedicat. În schimb, este bine venit în ofertele comercianților și ale operatorilor, acolo unde important este ca publicul să aibă la dispoziție cât mai multe opțiuni.

Huawei P smart+ 2019

Huawei P smart+ 2019 este construit în jurul unei combinații de chipset proprietar Kirin 710, cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta poate fi extinsă cu încă 512 GB prin microSD. Terminalul este prevăzut cu un ecran de 6,21 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), cu margini foarte înguste și cu un mic notch în formă de picătură în partea de sus.

Marele argument cu care se prezintă Huawei P smart+ 2019 în fața potențialilor doritori este sistemul de trei camere foto de pe spate, destul de potent (în teorie) pentru segmentul său de preț. Este compus dintr-un senzor principal de 24 megapixeli, unul ultra-wide de 16 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. În partea din față avem o cameră foto de 8 megapixeli.

Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă. Acumulatorul are o capacitate de 3400 mAh, iar sistemul de operare este un Android 9 Pie cu interfața Huawei peste.

Huawei P smart+ 2019 va fi diponibil la nivel global (este o declarație oficială a Huawei, rămâne de văzut ce înseamnă disponibilitate globală în acest caz). Nu se cunoaște încă un preț, însă speculațiile vorbesc de aproximativ 220 euro. N-ar fi rău!

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep