HomeFeaturedFocusLenovo Z6 Pro prezentat oficial, noul flagship Lenovo

Lenovo Z6 Pro prezentat oficial, noul flagship Lenovo

Lenovo Z6 Pro

Iată că a văzut lumina zilei, la modul foarte oficial, modelul Lenovo Z6 Pro, noul flagship al companiei chineze. Un telefon pe care îl așteptăm de ceva vreme și care a fost subiectul mai multor leak-uri. A reușit să stârnească ceva interes, așa că merităm să savurăm în sfârșit fiecare detaliu tehnic sau comercial legat de acest terminal.

Lenovo Z6 Pro

Lenovo Z6 Pro este constuit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 855, ca orice vârf de gamă care se respectă. La nivel de memorii există mai multe opțiuni, pentru toate tipurile de gusturi. Avem o versiune cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, avem o variantă cu 8 GB de RAM și aceeași capacitate internă de stocare de 128 GB și varianta de top cu memorie RAM de 12 GB și capacitate internă de stocare de 512 GB, pentru entuziaștii care vor putere de calcul și motive de laudă.

Ecranul este un Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9). Are margini foarte înguste, un notch în formă de picătură în partea de sus (care găzduiește camera foto frontală de 32 megapixeli) și integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Lenovo Z6 Pro

Pe spate avem un sistem foto cu patru senzori. Unul principal de 48 megapixeli, unul wide-angle de 16 megapixeli, unul telephoto de 8 megapixeli și unul de 2 megapixeli pentru îmbunătățirea înregistrărilor video. Evident, avem o grămadă de funcții software în zona de fotografie și de video, puse pe seama unui AI care intervine pentru rezultate cât mai reușite.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă (27W), un sistem de răcire pe bază de lichid și un sistem de operare Android 9.0 Pie cu interfața ZUI 11 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Lenovo Z6 Pro

Prețurile pentru Lenovo Z6 Pro încep de la aproximativ 385 euro pentru varianta cu 6 GB de RAM și 128 GB ROM, trec pe la 400 euro pentru versiunea intermediară (8 GB + 128 GB) și ajung, la modelul de top cu 12 GB de RAM și memorie internă de 512 GB, pînă la aproximativ 635 euro. Telefonul va fi disponibil de pe 29 aprilie, în ofertele magazinelor online din China.

via Lenovo  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep