HomeFeaturedFocusOrange a anuntat noul portofoliu de abonamente, preturi similare cu mai multi...

Orange a anuntat noul portofoliu de abonamente, preturi similare cu mai multi GB de trafic

Noile abonamente Orange Me vin cu mai multe minute și mai mulți GB de trafic inclus.

La finalul săptămânii trecute Orange a anunțat că a actualizat gama de abonamente pentru uzul personal și de business.

Abonaţii Orange au bonusuri de internet de până la 80 GB, dar şi reduceri speciale şi posibilitatea achiziţionării în rate a celor mai noi smartphone-uri.

Focusul este pe abonamentele Orange Me, cu beneficii crescute față de anii precedenți. Clienţii care optează pentru abonamentele Orange Me Start fără telefon au acum parte de bonusuri de internet care încep de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro şi pot ajunge până la 80 GB bonus pe lună.

Bonusurile de internet se acordă lunar pe toată durata contractului şi sunt valabile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele. În plus, clienţii Orange Me Start au acces mai ușor la cele mai noi dispozitive mobile prin sistemul de rate direct pe factură.

Antreprenorii şi micii întreprinzători au la dispoziţie noile abonamente Orange Pro începând de la 7 euro/lună, dintre care pot alege varianta potrivită activităţii desfăşurate. Astfel, abonamentele includ beneficii variate, naţionale şi în roaming, iar în plus, pentru abonamentele începând cu 14 euro/lună, clienţii loiali beneficiază de preţuri speciale la telefonul dorit.

„Am pornit de la nevoia clienţilor de comunicare şi dorinţa lor de a fi mereu conecţati. De aceea, noile abonamente fac cu adevărat accesibil internetul 4G de mare viteză, răsplătesc loialitatea şi oferă acces facil la serviciile celei mai bune reţele din România, o reţea pentru toţi românii.”, a declarat Yves Martin, Orange Chief Marketing Officer.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep