HomeFeaturedFocusRealme 3 Pro prezentat oficial, mid-range de aproximativ 200 euro

Realme 3 Pro prezentat oficial, mid-range de aproximativ 200 euro

Realme 3 Pro

Pare un preț destul de bun pentru un smartphone care arată bine, are specificații peste medie și sunt șanse destul de mari să fie accesibil inclusiv utilizatorilor din România. Nu discutăm acum despre culoarea canalelor de distribuție prin care ar putea fi posibil acest lucru, dar ceva șanse să îl vedem și pe la noi există. Și pentru că Realme 3 Pro pare destul de atractiv, cred că este un lucru îmbucurătot. Și un motiv suficient pentru a-i acorda câteva minute de atenție.

Realme 3 Pro este construit în jurul unui display de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+, cu margini extrem de înguste și cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Arată elegant, modern, iar senzația este continuată și de spatele din sticlă cu un model interesant, inedit, un fel de trecere între două nuanțe ale aceleiași culori. Cu numele pompos de Le Mans inspired Speedway Pattern.

Realme 3 Pro

Aici avem cititorul de amprentă, dar și un sistem dual camera cu un senzor principal de 16 megapixeli (Sony IMX519) și unul secundar de 5 megapixeli, de adâncime. În partea frontală avem o cameră foto de 25 megapixeli, semn că Realme a rămas tributar amatorilor de selfie-uri încă de pe vremea în care era doar un sub-brand Oppo.

Ca o scurtă paranteză, Realme ca și divizie, brand, aparține aceleiași companii din China ca și Oppo, Vivo și OnePlus.

La interior, Realme 3 Pro se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 710. În materie de memorii sunt disponibile trei variante: una cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, una cu 6 GB de RAM și aceeași capacitate internă de stocare și una de top, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Toate au la dispoziție și un slot microSD care nu interferează cu cele două slot-uri pentru SIM-uri.

Un acumulator cu o capacitate de 4045 mAh și suport pentru încărcare rapidă VOOC 3.0 (20W) și un Android 9.0 Pie cu Color OS 6.0 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Așa cum spuneam, prețul lui Realme 3 Pro se învârte în jurul valorii de 200 de euro, cu aproximativ 180 de euro pentru varianta de jos, cea cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă și aproximativ 215 euro pentru versiunea de top.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep