HomeFeaturedFocusRedmi Pro 2, viitorul flagship de la Redmi

Redmi Pro 2, viitorul flagship de la Redmi

Redmi Pro 2

Deși s-au lansat ca un sub-brand Xiaomi dedicat terminalelor accesibile, țintind zonele de entry-level și mid-range, iată că cei de la Redmi pregătesc un flagship veritabil. Oarecum normală mișcarea, în condițiile în care între timp au devenit o companie de sine stătătoare, care pretinde că nu mai are legături cu Xiaomi. Nu prea cred acest lucru, pare mai degrabă o scamatorie de vânzări (cu atât mai mult cu cât CEO-ul Xiaomi este prezent la toate evenimentele Redmi), însă subiectul acestui material este viitorul vârf de gamă al companiei.

Chiar dacă nu se cunosc deocamdată prea multe detalii tehnice despre el, Redmi Pro 2 pare să își ia foarte în serios rolul de flagship. Drept dovadă, se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 855. Un alt argument în această direcție este reprezentat de ecranul cu margini extrem de înguste, nederanjat de niciun notch sau orificiu, care va integra și cititorul de amprentă digitală.

Redmi Pro 2

Camera foto frontală va fi una de tip pop-up, pentru a avea un screen-to-body ratio cât mai mare. Pe spate se distinge un sistem foto cu trei camere, o premieră pentru Redmi. Se zvonește că senzorul principal va avea o rezoluție de 48 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 4800 mAh completează lista cu detalii tehnice care se cunosc până în prezent. O listă incompletă, dar suficientă pentru a vedea că Redmi Pro 2 are ambiții mari. Și cum telefoanele Redmi și-au făcut loc până pe piața din România (e drept, pe canale ceva mai gri), eu zic că merită să stăm cu ochii pe acest terminal. S-ar putea să aibă un preț interesant.

Redmi Pro 2

via SmartPrix

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep