HomeFeaturedFocusApar noi functii in Your Phone din viitorul Windows 10 20H1 (18908)

Apar noi functii in Your Phone din viitorul Windows 10 20H1 (18908)

Aplicația Your Phone din Windows 10 Insider Preview 18908 (20H1) primește două noi funcții.

Microsoft a mai lansat un build (18908) de test pentru viitorul Windows 20H1 prin programul Insider Preview, lansând în Fast Ring o versiune funcțională pentru entuziaști. Continuă integrarea dintre Android și Windows prin Your Phone facilitând utilizatorilor posibilitatea de a interacționa cu aplicațiile de pe telefon direct de pe PC. Adică este adusă posibilitatea de a trimite și primi mesaje MMS, GIF-uri, un indicator pentru numărul de mesaje necitite, sincronizarea imaginilor asociate contactelor, in-line reply și multe alte chestii faine.

Și mai fain, sincronizarea dintre smartphone și PC nu se mai face doar prin Bluetooth/WiFi, folosirea conexiunii de date mobile fiind acum o a doua opțiune. Sunt funcții interesante și utile pentru cei ce folosesc mult smartphone-ul la birou :).

Lista aparatelor care pot folosi noile funcții e extinsă cu Samsung Galaxy A8 și A8+, pe lângă cele deja existente: Samsung Galaxy S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, Samsung Galaxy Note 9, Note 8, OnePlus 6, 6T.

O mențiune: build-ul 18908 din Insider Preview face parte din 20H1, adică Windows-ul pe care Microsoft îl va lansa la anul pe vremea asta, detalii despre 19H2, versiunea din toamna lui 2019, încă nu sunt clare dincolo de faptul că sigur va fi un update, conform programului de lansări a Microsoft.

Detaliile complete despre 18908 puteți citi aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep