HomeFeaturedFocusAsus ZenFone 6 prezentat oficial, primele impresii

Asus ZenFone 6 prezentat oficial, primele impresii

Asus ZenFone 6

Tocmai a avut loc evenimentul de lansare globală pentru Asus ZenFone 6, un telefon pe care îl așteptau destul de mulți entuziaști, mai ales pentru avalanșa de leak-uri din ultima perioadă, o suită de informații contradictorii care au stârnit și mai mult interes pentru acest smartphone. Misterul a fost risipit, Asus ZenFone 6 este oficial! Iar caracteristica sa cea mai importantă, în jurul căreia s-a concentrat o parte din strategia de comunicare a companiei, pare să fie sistemul dual camera cu mecanism motorizat de tip flip-up.

Asus ZenFone 6

Da, aceasta este soluția aleasă de Asus pentru ZenFone 6, soluție care le oferă amatorilor de autoportrete digitale camerele foto principale, cele de pe spatele dispozitivului. Adică un sistem dual camera compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli și unul ultra-wide de 13 megapixeli.

Asus ZenFone 6
Asus ZenFone 6

Partea frumoasă cu acest modul motorizat este că unghiul de înclinare a camerelor poate fi controlat de către utilizator. Practic poate fi eliminată atât necesitatea utilizării unui trepied, cât și dificultatea realizării fotografiilor cu o singură mână.

Asus ZenFone 6
Asus ZenFone 6

În plus, la posibilitățile numeroase de utilizare a acestui modul dual camera flip-ul (Asus îl numește Flip Camera) contribuie și butonul hardware dedicat Google Assistent, care poate fi configurat pentru utilizarea ca declanșator al camerei foto.

Un alt avantaj al acestui sistem este faptul că abilitățile în materie de înregistrare video ale sistemului dual camera de pe Asus ZenFone 6 sunt acum transferate și frontal. Astfel, eroul nostru este primul telefon capabil să înregistreze frontal conținut video la rezoluție 4K cu 60 fps.

Asus ZenFone 6

Datorită acestui sistem motorizat care întoarce camerele de pe spate și pentru selfie-uri, ecranul lui ZenFone 6 nu este deranjat de niciun notch sau orificiu. 6,4 inchi curați de display cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli) și aspect 19,5:9, protejați de Gorilla Glass 6.

Asus ZenFone 6

Ca un flagship respectabil, care dorește să se bată cu vârfurile de gamă de la producătorii consacrați, Asus ZenFone 6 este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 855. La nivel de memorii se disting trei echipări. Una de start, cu 6 GB memorie RAM și stocare de 64 GB, una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și una ceva mai puternică, cu 8 GB de RAM și 256 GB capacitate internă de stocare. Pentru nevoi speciale există și un slot microSD care suportă carduri de până la 1 TB.

Un alt argument mare în favoarea lui ZenFone 6 este acumulatorul său. Cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 4.0, pare capabil să ofere o autonomie peste medie.

Asus ZenFone 6

Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele terminalului, un conector USB Type-C și un Android 9.0 Pie cu interfața ZenUI 6 peste el (mult mai curată, apropiată de Android Stock, cu o grămadă de îmbunărățiri față de ediția anterioară) completează lista cu detalii care merită evidențiate. Avem și evidentele funcții software pe zona de fotografie și microfonul dedicat cu noise cancelling și două difuzoare, dar și suportul pentru HDR 10 ca feature-uri suplimentare.

Construcția este din sticlă și cel puțin pentru început terminalul vine în două variante de culoare. În ceea ce privește prețurile, este grăitoare fotografia de mai jos.

Asus ZenFone 6

Mi se par prețuri foarte competitive, valabile pentru piațele din Europa. Asus ZenFone 6 va deveni disponibil la precomandă încă de săptămâna aceasta, cu livrare undeva în 10 zile.

1 COMENTARIU

  1. Bun, in afara ca o sa fie un mare FLOP nastrusnicia asta cu camera rabatabila (si OnePlus 7 o scoate in fata), bateria pare singurul lucru ok.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep