HomeFeaturedFocusCateva informatii tehnice despre Motorola Moto E6

Cateva informatii tehnice despre Motorola Moto E6

Moto E6

Pe lângă seria din zona mid-range Moto G (care mie mi se pare cea mai populară) și seria Moto Z, cu pretenții de vârf de gamă, Motorola scoate periodic și terminale din zona entry, grupate în seria Moto E. Cu o generație în urmă la nivel de numerotare, Moto E a ajuns la a șasea serie și este destul de aproape de a ieși pe piață cu Moto E6. Un telefon care, la fel ca și înaintașii săi, nu are nicio pretenție la nivel de configurație, propune un preț destul de competitiv și, ca un mic bonus, vine cu acumulatori cu capacități mai mari decât media.

Moto E6 pare destul de aproape de lansarea oficială, din moment ce nu mai are secrete la nivel de specificații tehnice. Va fi construit în jurul unui display de 5,45 inchi, cu rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), fătă notch sau alte elemente de design modern. Este clasic până în măduva oaselor la nivel de design. Și, așa cum era de așteptat, nu va impresiona deloc la nive de specificații. Se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu o memorie RAM de 2 GB și va avea două versiuni de memorie internă: 16 GB sau 32 GB.

Camera foto principală va fi de 13 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, iar sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie. Pare să aibă pe spate un senzor pentru citirea amprentei digitale (dar nu aș băga mâna în foc).

Culmea, tocmai despre capacitatea acumulatorului, cea care ar putea reprezenta singurul argument de vânzare al lui Moto E6, nu se știe nimic. Mă aștept totuși la cel puțin 4000 mAh.

Cred că până la listarea oficială a acestui smartphone să nu mai treacă prea mult timp. Dacă se respectă strategia comercială de la generațiile anterioare, va fi disponibil și pe piața din România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep