HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview build 18922 vine in Fast Ring

Windows 10 Insider Preview build 18922 vine in Fast Ring

Windows 10 Insider Preview build 18922 este disponibil pentru download din Fast Ring.

Cei ce vor să testeze un nou build al viitorului Windows 20H1 au posibilitatea de a instala din Fast Ring Windows 10 Insider Preview build 18922. Acesta aduce îmbunătățiri legate de setările asociate limbii folosite pe Windows în sensul oferii mai multor detalii în cadrul aceleiași interfețe.

Noul aranjament al setărilor permit utilizatorului să vadă direct ce limbă este cea implicită pentru Windows, aplicații și site-urile web, setările regionale, tastatură și speech.

Altă modificăre este legată de Feedback Hub – Find Similar Feedback va permite asocierea și prezentarea feedback-ului dat de alți utilizatori și care e similar cu cel curent, în felul acesta va exista posibilitatea de a lega feedback-ul de unul deja existent.

Dincolo de cele două elemente de noutate avem o listă măricică de bug fix-uri și șase probleme cunoscute asociate acestui build – cea mai importantă este că e posibil ca build-ul curent să nu poată fi descărcat (error 0xc0000409) sau că cititoarele Realtek de carduri SD să nu funcționeze corect.

Pentru lista completă de probleme și remedii vă recomand să parcurgeți articolul de pe site-ul Microsoft.

Dacă vi se par interesante cele două noi elemente de funcționalitate introduse de Microsoft în Windows 10 20H1 build 18922 atunci dați-i drumul la download.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep