HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 9T Pro listat deja in Europa

Xiaomi Mi 9T Pro listat deja in Europa

Xiaomi Mi 9T Pro

Se pare că Xiaomi Mi 9T Pro va avea parte chiar de un eveniment de lansare pentru Europa. Asta chiar dacă este doar o redenumire pentru piețele europene a unui telefon deja existent, Xiaomi Redmi K20 Pro, despre care am vorbit deja. Însă partea cea mai frumoasă mi se pare că este faptul că telefonul va fi disponibil în Olanda inclusiv în combinație cu un abonament. Ceea ce îmi întărește convingerea că producătorul chinez lucreasă în direcția consolidării prezenței sale pe piețele europene și începe să lucreze în acest sens inclusiv cu operatorii.

Xiaomi Mi 9T Pro se va numi Poco F2 Pro în alte țări (în afara Europei). Schimbările sunt doar la nivel de denumire, specificațiile rămân neschimbate.

Cu alte cuvinte vom avea același chipset Qualcomm Snapdragon 855, aceeași memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB, același sistem de trei camere foto pe spate, cu senzorul principal de 48 megapixeli. Plus aceeași cameră foto frontală de 20 megapixeli cu sistem pop-up și același display Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli.

Xiaomi Mi 9T Pro

Magazinul online olandez BelSimpel are deja listat în ofertă un Xiaomi Mi 9T Pro (varianta cu stocare de 64 GB), chiar dacă nu există un preț pentru acesta. Iar speculațiile, care găsesc mereu loc propice pentru apariție, vorbesc despre un preț de aproximativ 350 euro. Sună destul de frumos, mai ales pentru Europa.

via BelSimpel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep