Vivo iQOO Pro 5G

Acesta pare să fie viitorul flagship de la Vivo, cel puțin sub brandul iQOO, dar și telefonul cu care compania chineză va ataca zona de conectivitat 5G, care devine tot mai populară (doar la nivel verbal, că face bine la marketing, nu și în practică). Vivo iQOO Pro 5G, care va fi prezentat oficial pe 22 august, a trecut prin câteva certificări, așa că a lăsat la iveală destule detalii tehnice. Un lucru e destul de clar, nu este loc de prea multe compromisuri.

Vivo iQOO Pro 5G va fi construit în jurul unui display AMOLED de 6,4 inchi cu rezoluție fullHD+, care va integra cititorul de amprentă digitală. La interior avem chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855+ cu ceva tunning special pentru segmentul de gaming. Compania promite astfel performanțe mai bune decât alte terminale cu același procesor.

Pe spate vom avea un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul de 13 megapixeli și unul de 12 megapixeli. Camera frontală va fi de 12 megapixeli.

La nivel de memorii se va merge până la 12 GB de RAM cu 512 GB capacitate internă de stocare, dar vor exista și versiuni ceva mai accesibile.

Un acumulator de 4410 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 44W și un sistem de operare Android 9.0 Pie completează lista cu detalii care se cunosc până în prezent. Pentru restul informațiilor, mai ales cele de ordin comercial, așteptăm lansarea de pe 22 august.

via PlayfulDroid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here