HTC U12+ primeste actualizarea Android 9 Pie in Romania!

0
Android 9 Pie ajunge pe HTC U12+ și în România.

În seara asta am primit update-ul Android 9 Pie pe HTC U12+, deblocat. Pachetul are 977.11 MB și are identificatorul 2.55.401.1 pentru România – mențiuni despre disponibilitatea sa la nivel european au apărut în urmă cu câteva săptămâni, sporadic. Din descriere vedem că pe lângă Android 9 Pie mai bine și cu ceva îmbunătățiri legate de performanță și stabilitate și elimină din BlinkFeed Google+.

Android 9 Pie pentru HTC U12+.

S-a instalat foarte repede, fără probleme. A venit OTA și numai după ce am verificat manual disponibilitatea sa. În cazul meu, pentru că nu mai verificasem de mult update-urile a fost un update intermediar de Android 8 și abia pe urmă a venit Android 9 Pie.

La prima vedere nu sunt schimbări semnificative nici la nivel de interfață și nici la nivel funcțional. Cu toate că a venit extrem de târziu în comparație cu update-urile date de alți producători pentru flagship-urile din 2018, e un lucru bun că HTC nu și-a uitat fanii și le-a oferit până la urmă update-ul Android 9 Pie (deși în ultima vreme pare că face asta).

O să mă mai joc cu telefonul în zilele următoare și revin cu detalii dacă descopăr ceva nou. Până una alta, spor la download!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here