HomeMobileAndroidHTC U12+ primeste actualizarea Android 9 Pie in Romania!

HTC U12+ primeste actualizarea Android 9 Pie in Romania!

Android 9 Pie ajunge pe HTC U12+ și în România.

În seara asta am primit update-ul Android 9 Pie pe HTC U12+, deblocat. Pachetul are 977.11 MB și are identificatorul 2.55.401.1 pentru România – mențiuni despre disponibilitatea sa la nivel european au apărut în urmă cu câteva săptămâni, sporadic. Din descriere vedem că pe lângă Android 9 Pie mai bine și cu ceva îmbunătățiri legate de performanță și stabilitate și elimină din BlinkFeed Google+.

Android 9 Pie pentru HTC U12+.

S-a instalat foarte repede, fără probleme. A venit OTA și numai după ce am verificat manual disponibilitatea sa. În cazul meu, pentru că nu mai verificasem de mult update-urile a fost un update intermediar de Android 8 și abia pe urmă a venit Android 9 Pie.

La prima vedere nu sunt schimbări semnificative nici la nivel de interfață și nici la nivel funcțional. Cu toate că a venit extrem de târziu în comparație cu update-urile date de alți producători pentru flagship-urile din 2018, e un lucru bun că HTC nu și-a uitat fanii și le-a oferit până la urmă update-ul Android 9 Pie (deși în ultima vreme pare că face asta).

O să mă mai joc cu telefonul în zilele următoare și revin cu detalii dacă descopăr ceva nou. Până una alta, spor la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep