HomeFeaturedFocusHonor 20S prezentat oficial, versiune mai accesibila

Honor 20S prezentat oficial, versiune mai accesibila

Honor 20S

Honor 20S a fost prezentat oficial de către Huawei. Este o versiune mai accesibilă a lui Honor 20, însă prețul mai mic se reflectă și în câteva modificări la nivel de hardware. Din punct de vedere fizic cele două terminale se aseamănă destul de mult. Totuși, există o diferență vizibilă, una destul de importantă. Honor 20S are doar trei camere foto pe spate, spre deosebire de fratele său.

Honor 20S

Rămâne senzorul principal de 48 megapixeli, însoțit acum de o cameră ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor macro de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 32 megapixeli.

La interior, avem acum un chipset Kirin 810 (în loc de un Kirin 980), o diferență destul de mare.

În rest, fix același terminal, cu un display de 6,26 inchi și rezoluție fullHD+, cu un orificiu pentru camera frontală. Cu 6 sau 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Acumulatorul are o capacitate de 3750 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 20W. Cititorul de amprentă digitală este integrat în butonul lateral.

Prețul pentru Honor 20S este de aproximativ 240 euro (versiunea cu 6 GB de RAM), preț valabil pe piața din China. Telefonul este deja disponibil în ofertele mai multor magazine online din China, unele dintre ele cu livrări inclusiv în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep