HomeFeaturedFocusMotorola One Zoom prezentat oficial, accente clare pe zona de fotografie

Motorola One Zoom prezentat oficial, accente clare pe zona de fotografie

Motorola One Zoom

Numele trădează clar orientarea acestui nou smartphone. Motorola One Zoom este noul telefon din seria Motorola One și se adresează celor care caută să obțină rezultate cât mai bune atunci când vine vorba de camera foto. Însă aceste caracteristici trebuiesc privite și prin prisma prețului acestui terminal. Nu trebuie să ne așteptăm ca One Zoom să domine topul DxOMark, însă cu puțină atenție cred că rezultatele pot fi mai mult decât satisfăcătoare.

Motorola One Zoom

O să încep direct cu partea de camere foto. Motorola One Zoom are pe partea din spate un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Cel de-al doilea este un ultra-wide de 16 megapixeli. Al treilea senzor, de 8 megapixeli, este un telephoto capabil de zoom optic 3x. Ultimul senzor, de 5 megapixeli, este de adâncime. Camera foto frontală este de 25 megapixeli.

La interior, Motorola One Zoom se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 675, combinat cu 4 GB  de memorie RAM și cu 128 GB capacitate internă de stocare.

Ecranul este un Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Are un notch în partea de sus, în formă de picătură, ceea ce reprezintă o abatere de la orificiul de până acum. Partea bună este că cititorul de amprentă digitală este integrat în display.

Un acumulator de 4000 mAh care oferă suport pentru încărcare rapidă de 15W completează lista cu specificații care merită amintite. La fel și Android-ul Pie aproape curat, dar și carcasa de aluminiu și sticla 2.5D care protejează ecranul, un material nou, călit prin procedee chimice, care se numește Panda King Glass.

Motorola One Zoom are un preț recomandat de 400 de euro, valabil pentru Europa. Va fi disponibil în timp destul de scurt inclusiv pe piața din România, la partenerii din rețeaua Motorola.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep