Primul handson cu Pixel 4 XL iese cu o lună înainte de prezentarea oficială.
Primul handson cu Pixel 4 XL iese cu o lună înainte de prezentarea oficială.

Nici nu s-a calmat bine lumea după lansările Apple de ieri și deja pe internet următorul subiect fierbinte este Pixel 4. Mai exact Pixel 4 XL, pentru care avem deja două materiale video în care putem vedea toate detaliile relevante.

AnhEm TV a publicat astăzi un material detaliat despre Pixel 4 XL, venit fix după prezentarea Apple de ieri. Ceva mă face să mă gândesc că leak-ul acesta nu e chiar leak, mai degrabă o măsură de PR a Google menită să facă piața să compare Pixel 4 XL cu noile iPhone 11 Pro, proaspăt prezentare.

Adică:

Nu vă lăsați descurajați de comentariile în chineză, urmăriți filmul la rezoluție 4K unde detaliile sunt foarte clare. Vi se pare cunoscut design-ul? Normal, ceva similar tocmai ați văzut aseară la Apple. Sincronizarea e perfectă, nu?

Telefonul prezentat are o carcasă albă, cu o bordură neagră și o aranjare a camerelor foto similară cu ce am văzut aseară la Apple iPhone 11 Pro. Observăm și că Pixel 4 XL beneficiază de un display la 90 Hz.

Și dacă nu era suficient, mai avem încă un material, tot despre Pixel 4 XL, de data asta cu modele cu carcasa de altă culoare:

Ce ziceți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here