HomeFeaturedFocusHonor 20 Lite a fost prezentat oficial, disponibil deocamdata doar in China

Honor 20 Lite a fost prezentat oficial, disponibil deocamdata doar in China

Honor 20 Lite

Un nou mid-range destul de așteptat de suflarea pasionată de piața de smartphone a văzut lumina zilei. Honor 20 Lite impresionează plăcut prin specificații, însă este disponibil, cel puțin pentru moment, doar pe piața din China. Dincolo de lista interesantă de caracteristici și de aspectul modern, vine și cu suficiente versiuni de memorie pentru a se potrivi pe un grup cât mai mare de utilizatori. Sau, mai bine spus, pe buzunarele fiecăruia.

Honor 20 Lite este construit în jurul unui display AMOLED de 6,3 inchi, cu rezoluție fullHD+ și aspect 20:9. Ecranul integrează cititorul de amprentă, are margini foarte înguste și este prevăzut cu un notch mic, în formă de picătură, pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Honor 20 Lite

La interior avem o combinație de chipset Kirin 710, cu memorii RAM care urcă până la 8 GB și cu capacități interne de stocare de până la 128 GB. Varianta de start are 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă și costă aproximativ 180 de euro. Următoarea vine cu 6 GB de RAM și aceeași stocare internă de 64 GB și are un preț de aproximativ 190 euro. Urmează o versiune cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, cu un preț de 215 euro. Varianta de top, așa cum spuneam, are memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Prețul acesteia este de 240 euro. Evident, toate prețurile sunt valabile pentru piața din China.

Pe partea din spate, Honor 20 Lite este echipat cu un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Un acumulator cu capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 20W și un Android Pie cu interfața EMUI 9.1 peste el sunt trăsăturile care mai merită amintite.

Honor 20 Lite va fi pus în vânzare în magazinele fizice, dar și online (unele dintre magazine fac livrări și în România), peste trei zile.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep