HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy 10 prezentat oficial, deocamdata doar pentru piata din China

Huawei Enjoy 10 prezentat oficial, deocamdata doar pentru piata din China

Huawei Enjoy 10

În loc să abordeze direct subiectul serviciilor Google, care probabil că lipsesc și de pe acest terminal, compania chineză a preferat doar să spună că Huawei Enjoy 10 va fi deocamdată disponibil doar pe piața din țara natală. Este oarecum păcat, pentru că telefoanele Enjoy au ajuns și pe piețele occidentale și au avut un raport preț/specificații destul de atractiv. Cred că tocmai acest lucru i-a pus în dificultate și le-a atras interdicții de tot felul din partea Statelor Unite, faptul că tot mai mulți consumatori se îndreptau spre telefoanele Huawei. În detrimentul unor branduri mai iubite pe teritoriul american.

Huawei Enjoy 10 arată destul de bine din punct de vedere fizic. Propune un display cu margini subțiri și cu un orificiu pentru camera foto frontală în partea stângă sus. Ecranul este un IPS cu diagonală de 6,39 inchi și rezoluție HD+. Pe partea din spate vedem că lipsește cititorul de amprentă, așa că funcțiile de securizare a dispozitivului sunt preluate de camera frontală de 8 megapixeli (Face Unlock). Tot pe spate avem un sistem dual camera, cu un senzor principal de 48 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Huawei Enjoy 10

La interior ticăie un chipset Kirin 710F, care butează o interfață proprietară EMUI 9.1, pusă peste un Android Pie. Lucrurile sunt ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh.

Huawei Enjoy 10 are un preț de aproximativ 150 euro pentru varianta cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă sau de aproximativ 180 euro pentru versiunile cu 4 GB de RAM și 128 GB stocare internă și 6 GB de RAM cu 64 GB memorie internă. Chiar dacă prețurile sunt valabile pentru piața din China, nu sună rău deloc.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep