HomeFeaturedFocusLeak: cateva dintre dispozitivele Surface ce vor fi prezentate maine

Leak: cateva dintre dispozitivele Surface ce vor fi prezentate maine

Nici Microsoft nu știe să își țină ascunse produsele: câteva imagini cu modelele Surface sunt deja disponibile pe site-ul Microsoft.
Nici Microsoft nu știe să își țină ascunse produsele: câteva imagini cu modelele Surface sunt deja disponibile pe site-ul Microsoft.

Mâine seară Microsoft va prezenta la New York noua serie de produse Surface și deja avem imagini cu unele dintre ele. Știm că va fi prezentat un model Surface ARM, poate cel mai interesant dintre ele. Din poză vedem că are un design similar cu precedentul Surface, dar cu margini mai subțiri și o carcasă cu margini mai rotunjite. Ideea este să poată concura cu iPad Pro.

Surface Pro 7.

Pe lângă Surface ARM va veni și seria 7 perntru Surface Pro, cu același design și cu USB-C în locul mini DisplayPort plus seria 10 a procesoarelor Intel.

Nu în ultimul rând, Surface Laptop 3 nu mai are piele Alcantara și vine cu carcasă de metal – durabilitatea s-a dovedit a fi o problemă. Va exista și o versiune de 15 inci și cel mai probabil procesorul va fi AMD.

Surface Laptop 3.

Din câte știm acestea sunt doar trei din produsele pe care Microsoft le va prezenta mâine. Via WalkingCat mai știm că se vor mai prezenta și alte produse în seria … obișnuită.

Un alt produs Surface, banal, ar trebui să fie în sacoșă.

Nu mai e mult până mâine seară și vedem toată seria.

via WC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep