HomeFeaturedFocusNokia 6.2 disponibil acum si pe piata din Romania

Nokia 6.2 disponibil acum si pe piata din Romania

Nokia 6.2 Romania

După ce HMD Global a adus pe piața locală modelul Nokia 7.2, iată că acum compania anunță și disponibilitatea modelului Nokia 6.2 pentru piața din România. Telefonul este o versiune ceva mai accesibilă a lui Nokia 7.2 și, așa cum am văzut în momentul apariției oficiale, diferențele între cele două terminale sunt destul de mici, mai ales la nivel vizual.

Nokia 6.2 nu se mai bucură de brandingul Zeiss pentru camerele foto, însă chiar și așa etalează un sistem de trei camere pe partea din spate, cu un senzor principal de 16 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli.

Nokia 6.2 se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 636 și este construit în jurul unui display de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus.

Prețul recomandat pentru piața din România pentru Nokia 6.2, versiunea cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare este de 1149 lei. Telefonul este deja disponibil la partenerii Nokia (magazine și operatori), în versiunile Ceramic Black și Ice.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep