HomeEvenimenteGBR Tronics deschide prima franciza Xiaomi in Bucuresti

GBR Tronics deschide prima franciza Xiaomi in Bucuresti

Xiaomi își extinde prezența în România cu prima franciză ce aparține GBR Tronics.
Xiaomi își extinde prezența în România cu prima franciză ce aparține GBR Tronics.

GBR Tronics, distribuitor al brandurilor Dyson, Wahl, Moser, Targus, Marshall a inaugurat ieri un etaj Xiaomi în cadrul magazinului său de pe Lipscani, deschizând astfel prima franciză în România. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți Xiaomi în România.

La primul etaj al magazinului GBR Tronics se pot găsi multe produse Xiaomi, de la ceasuri și brățări smart la telefoane, camere de filmat, roboți smart, sisteme de iluminat și alte accesorii cu prețuri similare cu cele din magazinul oficial Xiaomi. În principiu produsele hot ale Xiaomi se pot regăsi aici.

Și că veni vorba, au și Mi Note 10, dacă vă interesează să îl vedeți fizic, dați o tură prin magazin și puneți întrebări. Dacă nu vreți neapărat gadget-uri uitați-vă la trotinete sau la căștile de protecție cu funcții smart ce detectează mișcarea și aprind becuri de semnalizare pentru ca cei din trafic să vă detecteze mai ușor.

La etajul de la subsol pasionații de muzică o să descopere chestii extrem de faine: boxe Marshall, soluții portabile JBL, căști Sony, Sennheiser și Sony sau chiar produse Devialet (cu prețurile aferente).

Teo Păduraru, unul dintre fondatorii GBR Tronics ne-a spus că produsele Xiaomi vin cu garanție 2 ani, conform standardelor europene. Și că în curând o să mai vedem încă un magazin similar deschis în Cluj și un al doilea în București.

Dacă aveți drum pe Lipscani, opriți-vă pe la GBR Tronics și aruncați o provire pe oferta Xiaomi de la etajul 1. Poate găsiți ceva interesant.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep