HomeFeaturedFocusRealme 5i prezentat oficial, accente pe autonomie si zona foto

Realme 5i prezentat oficial, accente pe autonomie si zona foto

Realme 5i

Terminalul pare să fie adresat piețelor asiatice, însă este destul de interesant pentru a fi ingnorat. În plus, chiar dacă nu va deveni disponibil în mod oficial și în Europa, Realme 5i va putea fi accesat prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări inclusiv în România. Așa că trebuie să îi acordăm câteva clipe de atenție.

Realme 5i

Principalele trăsături pe care Realme 5i încearcă să le scoată în față pentru a-și atrage publicul sunt acumulatorul cu capacitate de 5000 mAh (suport pentru încărcare rapidă de 10W și reverse charging) și sistemul de patru camere foto de pe spate. E drept, așteptările nu trebuie să fie foarte mari, pentru că vorbim despre un telefon cu un preț de vânzare de aproximativ 160 dolari, valabil în Asia.

Revenind la cele patru camere foto de pe spatele terminalului, avem un senzor principal de 12 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli (cele două colaborează pentru partea video), unul de adâncime de 2 megapixeli și unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 8 megapixeli și este găzduită de un notch în formă de picătură.

La interior, Realme 5i se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 665, cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Există și o versiune cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă. În ambele cazuri, există și un slot microSD pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare. Hardware-ul rulează un Android 9.0 Pie cu Color OS 6.1 peste el.

Ecranul este un IPS de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli).

Realme 5i

Realme 5i prezintă, așa cum se poate vedea, diferențe infime de configurație față de Realme 5 și Realme 5s. Telefoane care, sunt extrem de asemănătoare cu cele din seria A (2020) de la Oppo. Nu prea înțeleg rostul acestei pseudo-diversificări.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep