HomeEvenimenteCESTCL a prezentat seria de telefoane mid-range 10, cu modelele TCL 10...

TCL a prezentat seria de telefoane mid-range 10, cu modelele TCL 10 5G, 10 Pro si 10L

TCL 10 5G

După ce a prezentat oficial modelele Alcatel 3L, 1S, 1V și 1B, compania care le produce, TCL, a decis să arate și câteva telefoane dezvoltate sub brandul propriu. Este vorba despre familia de dispozitive TCL 10, pe care aceștia afirmă că le vor duce inclusiv pe piața din Statele Unite. Sună cel puțin ciudat acest plan ambițios, care vine din partea unei companii chineze la care inclusiv statul chinez este acționar. Dar, decizia le aparține și oricum, de la declarații la fapte este o distanță destul de mare. Mă miră și faptul că au decis să lanseze entry-level-uri sub numele de Alcatel și merg cu terminalele ceva mai atractive su brandul TCL, mai puțin popular.

Revenind, decizia de a le prezenta oficial pare puțin cam pripită, drept urmare nu au fost făcute publice prea multe detalii tehnice. Oricum, se pare că telefoanele vor putea fi admirate de public la MWC-ul de la Barcelona, deci mai au vreo două luni de zile până văd lumina zilei așa cum trebuie. Probabil că nu au vrut să rămână în urma brand-ului Alcatel. Altă explicație eu nu văd.

TCL 10 5G

Modelul de vârf este TCL 10 5G, un telefon cu un display cu orificiu pentru camera foto frontală și cu un sistem de patru camere foto pe spate. Senzorul principal este de 64 megapixeli. Spatele pare a fi construit tot din sticlă, iar la interior va pulsa chipset-ul Qualcomm Snapdragon 765G, cu suport pentru conectivitatea 5G (o premieră pentru TCL). Alte detalii nu prea se știu despre acest terminal.

TCL 10 Pro trece la un notch în loc de orificiu pentru camera foto frontală, dar integrează cititorul de amprentă în display. Sistemul de camere foto este compus tot din patru camere, cu senzorul principal tot de 64 megapixeli.

TCL 10 Pro
TCL 10 Pro

Entry-ul seriei, TCL 10L, trece din nou la un orificiu în ecran, pentru camera frontală, iar senzorul principal al sistemului de patru camere foto este acum de 48 megapixeli.

TCL 10L

Probabil că vom afla mai multe detalii despre aceste telefoane în cadrul Mobile World Congress, așa cum au promis oficialii companiei.

via TCL USA

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep