HomeFeaturedFocusRedmi 8A Dual anuntat oficial, entry-level ofertant de 90 de dolari

Redmi 8A Dual anuntat oficial, entry-level ofertant de 90 de dolari

Redmi 8A Dual

Ca de obicei Xiaomi reușește un raport preț/specificații impresionant, chiar dacă aici vorbim de zona de entry-level. Avem în Redmin8A Dual un telefon cu un preț de vânzare care începe la 90 de dolari și care iese totuși în evidență cu câteva argumente greu de ignorat la acest nivel de preț. Unul dintre acestea, cel mai important cred, este autonomia terminalului, cu mult peste ceea ce oferă competitorii direcți.

Redmi 8A Dual

Redmi 8A Dual este, așa cum lasă și numele său să se înțeleagă, o variație a unui telefon deja existent, Redmi 8A. Propune însă un sistem dual camera pe partea din spate, pentru fotografii ceva mai reușite. Senzorul principal este de 13 megapixeli și este ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli și este prevăzută cu funcția Portrait Mode. De asemenea, are rol și în funcția Face Unlock, care suplinește lipsa cititorului de amprentă digitală.

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 439 cu o memorie RAM de 2 GB sau de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD cu încă 512 GB. Toate, ascunse în spatele unui display de 6,22 inchi și rezoluție HD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură. Ecranul are marginile destul de subțiri si este protejat cu Gorilla Glass 5. Chestii destul de rare în această categorie de preț.

Și ajungem și la acumulatorul lui Redmi 8A Dual, argumentul forte al acestui telefon. Are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W. În cutie este un încărcător de 10W însă. Mai mult, este capabil de reverse charging, ceea ce înseamnă că poate încărca alte dispozitive.

Redmi 8A Dual

Telefonul are pe spate o textură specială, destul de interesantă, pentru o aderență sporită. Și oferă și rezistență la stropirea accidentală cu apă.

Prețul de vânzare pentru Redmi 8A Dual este de 90 de dolari pentru versiunea cu 2 GB de RAM și de aproximativ 98 dolari pentru cea cu 3 GB de RAM. Evident, prețuri valabile pentru piața din China.

via Redmi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep