HomeFeaturedFocusFotografie real-life cu Motorola Edge

Fotografie real-life cu Motorola Edge

Motorola Edge

Fanii Motorola așteaptă cu sufletul la gură lansarea noului flagship Edge+. Compania are o datorie față de aceștia la nivel de vârfuri de gamă. Și așa cum pare să fie mai nou obiceiul la numele mari, vârful de gamă va fi însoțit de o versiune ceva mai accesibilă. Motorola Edge va juca acest rol. Și despre acest terminal vom vorbi foarte pe scurt astăzi, pentru că o imagine real-life cu terminalul a ieșit la iveală.

Motorola Edge

Alături de ea există și câteva detalii tehnice despre terminal, așa că imaginea de ansamblu este destul de completă. Fotografia, căci ea este subiectul acestui material, ne arată o versiune de culoare roșie pentru Motorola Edge. Mai exact spatele unui terminal, pe care se distinge un sistem de trei camere foto. Nu vă lăsați înșelați, cel de-al patrulea senzor este cel de laser autofocus. Senzorul principal al sistemului de trei camere foto va avea o rezoluție de 64 megapixeli. Cel de-al doilea senzor este de 16 megapixeli, probabil un ultra-wide, iar cel de-al treilea de 8 megapixeli, probabil un telephoto.

La nivel de zvonui anterioare informațiile vorbesc despre un chipset Qualcomm Snapdragon 765 (cu conectivitate 5G la bord). Va lucra ajutat de o memorie RAM de 6 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă prin microSD.

Ecranul lui Motorola Edge va avea o diagonală de 6,67 inchi și o rezoluție fullHD+. Va fi prevăzut cu un orificiu pentru o cameră foto frontală de 25 megapixeli. Cel mai probabil va fi un ecran OLED care va integra și cititorul de amprentă digitală.

Aștept cu interes cele două terminale de la compania americană (deținută de Lenovo). Atât pe Motorola Edge, dar mai ales pe fratele său mai mare Edge+. Se pare că evenimentul de lansare va avea loc săptămâna viitoare.

via PriceBaba

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep