HomeMobileAndroidHuawei P40 Pro intra pe primul loc in DxOMark

Huawei P40 Pro intra pe primul loc in DxOMark

Huawei P40 Pro intră pe primul loc în topul DxOMark, cu un rezultat de 128 de puncte pentru camera foto.
Huawei P40 Pro intră pe primul loc în topul DxOMark, cu un rezultat de 128 de puncte pentru camera foto.

Zilele trecute DxOMark a publicat rezultatele celui mai nou test pe zona smartphone-urilor și cu ocazia asta vedem că primul loc s-a schimbat, noul Huawei P40 Pro devenind cel mai bun smartphone pe zona de fotografie.

Huawei P40 Pro a obținut un scor general DxOMark de 128 pentru sistemul de camere cvadruple Leica. Huawei P40 Pro aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x.

Iar dacă vă uitați la cum arată top-ul pe zona de fotografie, din primele 6 poziții, 4 sunt ocupate de Huawei și compania soră Honor. Adică Huawei Mate 30 Pro 5G, Huawei Mate 30 Pro și Honor P30 Pro pe pozițiile 4-6.

Sistemul integrat cu patru camere al Huawei P40 Pro obține un scor impresionant pentru camera principală (140), capabilitățile video (105) și camera frontală (103).

Printre punctele forte ale camerei foto este menționat gradul foarte bun de detaliu pentru pozele de la distanță medie și mare, autofocus foarte bun, rezultate bune pe timp de noapte și bokeh.

Elementele mai puțin bune sunt legate de probleme ocazionale de redare a culorilor și lipsa de detalii pe portrete.

Pentru filmare, P40 Pro este apreciat pentru stabilizarea imaginii foarte bună, culorile foarte bune în toate condițiile de iluminare și din nou autofocus foarte bun.

Cu câteva din mențiunile de mai sus sunt de acord și eu, pe baza experienței de până acum cu noul Huawei P40 Pro.

Huawei P40 Pro va fi disponibil în România cu preț recomandat de 4599 lei, beneficiind  de o serie de oferte atractive la partenerii de distribuție. Smartphone-ul poate fi precomandat până pe 7 aprilie 2020, iar prețul special include căștile Huawei Freebuds 3, un produs ce are valoare recomandată de 799 lei, la care se adaugă 50 GB Cloud Storage pentru 12 luni, precum și o serie de extra beneficii. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul oficial www.consumer.huawei.com/ro.

via DX

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep